tisdag 28 maj 2013

Härliga tider

Precis lika overkligt det känns i början av mars att man inom en rätt snar framtid inte längre kommer behöva pälsa på sig själv och barnen tonvis av kläder varje gång man ska sticka ut näsan genom dörren....precis lika underbart och härligt känns det när den där framtiden har infunnit sig och barnen bara kan välla ut genom dörren och ut på trallen utan att ens reflektera över att dom inte har skor på fötterna.

Fast just dagen till ära är Lillebror klädd i pyjamaströja hela dagen lång:) För ja...tröjan hör egentligen till en tvådelad pyjamas men är så "ordentlig" i både tyg och tryck att den fungerar minst lika bra som en vanlig tröja.


Tröjan kommer från h&m och den allra bästaste av solhattar kommer från Villervalla och här i Leialand bor det inte mindre än 4 st...för så bra är dom faktiskt.

Annars så är det full fart här hemma med en Lillebror som tycker att det är hur kul som helst att försöka rymma ute på tomten och en Storebror som tycker att maten helst ska ätas kall...ungefär 2 timmar efter att den ställts fram på bordet. Mannen...ja han är ute och far på jobb och väntas hem torsdag kväll och jag har roar mig med att starta upp fler och fler projekt;)

2 kommentarer:

  1. Spännande med nya projekt!

    Älskar den där pyjamasen och som du skriver - den kan lika bra användas på dagen som på natten :)

    Jag hoppas att mitt mail har kommit fram till dig, annars får du höra av dig.

    SvaraRadera
  2. När det efterlängtade väderomslaget väl kom så var det nästan som om det gick över en natt - underbart! Nu håller jag bara tummarna för att det skall stabilisera sig lite och att vi får en lång och härlig sommar!

    SvaraRadera